Bruiloft in Roosendaal

Trouwen in Roosendaal bij De Moriaan, daar beleef je de mooiste dag van je leven in ons café en restaurant.

Bruiloft in Roosendaal bij De Moriaan

Ben je op zoek naar dé perfecte trouwlocatie. En wil je jullie bruiloft in Roosendaal vieren? Wat is er dan mooier om een dag die jullie nooit meer zullen vergeten te vieren op een unieke locatie in het mooie, karakteristieke centrum van Roosendaal? In de Moriaan zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geweldige bruiloft. Al onze vertrekken zijn te gebruiken voor een ceremonie, borrel en knalfeest. Ook zijn er in ons restaurant en café heerlijke vlees- en visgerechten, borrelhapjes & heerlijke drankjes te verkrijgen, zodat jullie zeker weten dat alles is samen te stellen naar jullie wensen en ideeën.

Laat jullie verrassen door de vele mogelijkheden voor de ideale bruiloft. In ons warme restaurant en café met een huiskamersfeer stellen we samen met jullie en onze enthousiaste medewerkers een geweldige bruiloft samen. Alle activiteiten en mogelijkheden kunnen jullie naar hartenlust zelf samenstellen. Denk hierbij aan livemuziek, een dj, eten & drinken en aankleding. Alles kan en is mogelijk bij De Moriaan.

Jullie bruiloft in Roosendaal bij De Moriaan voor kleine en grote gezelschappen is van woensdag tot en met zondag altijd een goed idee. Samen met jullie en jullie familie en naasten maken we er een onvergetelijke happening van!

Trouwen in de indrukwekkende omgeving van de Moriaan

Zeker bij een bruiloft is het geweldig als de trouwlocatie heel speciaal is. En dat is De Moriaan zeer zeker. Van het gebouw waar ons restaurantgedeelte is gevestigd, wordt voor het eerst melding gemaakt in het kadaster in 1877.  Het is dan eigendom van ene Jacoba Adriana van Ommeren en opgericht als koetshuis behorende bij het pand Bloemenmarkt 12, het huidige fractiehuis. Vanaf die tijd heeft het gebouw invullingen gehad, zoals brandspuithuis, school, kantoor van de keuringsdienst van waren, en café- kleintheater. Na een grootschalige verbouwing in 1996, samen met het Rotterdamse architectenbureau Drost & van Veen heeft het zijn huidige uiterlijk gekregen. Alles is bij De Moriaan dus aanwezig om jullie gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ervaar het zelf!

Reserveer vandaag nog jouw bruiloft in Roosendaal bij De Moriaan. Een unieke dag in ons restaurant en café waar jullie vast en zeker gaan ervaren hoe genieten met een hoofdletter G voelt. Bij De Moriaan kunnen jullie eenvoudig en snel online reserveren of contact met ons opnemen. Samen stellen we een draaiboek samen. Ook vinden jullie op onze website de menu- & drankkaart en alle andere bijzondere zaken over De Moriaan.

Hopelijk tot snel in het lekkerste, gezelligste, mooiste en meest klantvriendelijke restaurant en café in Roosendaal waar jullie bruiloft een gegarandeerd succes wordt. En waar iedereen jaren na dato nog over zal napraten!

Direct reserveren Meer over De Moriaan

Heb je vragen? Bel ons dan op,

ui