Bij De Moriaan is er altijd wat te doen.

Bekijk hier onze rijke agenda met activiteiten. Wanneer je meer wilt weten kan je altijd op onze Facebookpagina kijken. Mocht je vragen hebben neem dan even het contact met ons op info@demoriaan.nl

We houden niet van stilzitten…

En daarom doen we keihard ons best om voor jullie de leukste activiteiten te organiseren in en rondom De Moriaan. Van speciale feesten met live muziek, een café quiz, tot cultuurmiddagen op het Tongerloplein. Van complete festivals tot 5 dagen carnaval. Voor De Moriaan is niks te gek en houdt daarom zeker onze agenda in de gaten of hier ook iets leuks voor jou tussen zit! Ook zijn we erg actief op Facebook en Instagram, wie weet kom je jezelf wel tegen…

juni 2018

T’PLEIN
Muziek Vereniging Roosendaal

Aanvang 14:00u

T'Plein openluchtconcert ROMEO & JULIA - EEN ROMANCE IN ROOSENDAAL - met optredens van de drie harmonieën van de Muziek Vereniging Roosendaal: de Concertharmonie, het Variatieorkest en het Opleidingsorkest!

Samenwerking met Stichting JONG! in het kader van 750 jaar Roosendaal!

Restaurant = VOL & Café geopend!

Roosendaalse Halve Marathon

Halve Marathon door Roosendaal, startpunt bij de Tullepetaon op de markt.
Er kan tevens gekozen worden voor 5, 10 of 15 km.

De uitreiking van de KPO Kidsrun vindt plaats op het Tongerloplein!

Restaurant & Café geopend!

CRUISE NIGHT

Aanvang 19:00u

Cruise Night op het Tongerloplein! Kom met je eigen klassieke Volkswagen naar het plein of zoek de gezelligheid op met een pilsje in de hand :)

Restaurant & Café geopend!

T’Plein
A Different Tune

Aanvang 16:00u

Op 30 juni presenteren Sebas en Petra Honing het eerste lustrum van hun jaarlijkse cd-presentatie.
Leerlingen zang schrijven met Petra het lied en Sebas voorziet de songs van een zeer professioneel sausje.

Restaurant & Café geopend!

juli 2018

T’PLEIN
Popgroep Nouveau

Aanvang 15:00u

Nouveau is een Roosendaalse vocal group, bestaande uit 16 zangeressen die a capella en close harmony zingen. Duetten, solo’s en kleine groepjes wisselen de samenzang af. Jan Roovers is verantwoordelijk voor de muzikale leiding en begeleidt Nouveau op de piano.

Restaurant en Café geopend!

T’PLEIN
SALSA EVENT

Aanvang 16:00

Swingende Zuid-Amerikaanse ritmes klinken uit de boxen. Patrick van de Salsacademie nodigt iedereen uit om mee te doen aan zijn workshops. Er is gelegenheid voor ervaren dansers, maar dus ook voor beginners om zich totaal uit te leven.

Restaurant & Café geopend!