Daar waar de vismarkt altijd heeft gestaan.

De Moriaan heeft een zeer rijke historie. Het pand heeft al vele rollen vervuld. Zo was het café een voormalige vismarkt, maar ooit was het restaurant een school, kantoor of zelfs een theater. Zo is De Moriaan al jarenlang een bekende in het Roosendaalse.

Er is echt altijd wel wat te beleven en te doen.

We hebben met de jaren een flink netwerk weten op te bouwen van organisaties, bands, evenementen en feestjes. En daar zijn we trots op! We zetten elke keer weer alles op alles om de leukste activiteiten op de agenda te zetten. Bekijk zeker even onze agenda om te kijken of er voor jou iets leuks tussen staat!

Wij zijn De Moriaan…

En wij zijn blij dat je ons gevonden hebt, want we hebben wat leuks voor je. Wat dacht je van een avond genieten van de lekkerste vis- en vleesgerechten in ons restaurant? Of een gezellige avond high beer en/of high wine met vrienden? Het vieren van je verjaardag? Of misschien toch genieten van live muziek onder het genot van een lekker Belgisch speciaalbiertje in ons café? Door de unieke combinatie van een restaurant en café kunnen wij onze gasten altijd voorzien van een smaakvolle, gezellige invulling van de middag of avond. Met een prachtig Tongerloplein voor de deur en de ligging naast Schouwburg de Kring EN de City Bioscoop in het verschiet kom je niets tekort bij De Moriaan in Roosendaal. Of je nou met collega’s een avond op stap wil gaan, op zoek bent naar een locatie voor een bruiloft of verjaardagsfeest. Of wanneer je gezellig met het gezin de zondagmiddag wil doorkomen in een bruin café. Ook voor de allerkleinsten hebben we vermaak in de vorm van Duplo, kleurboeken en het versieren van koksmutsen (evenals mogelijk tijdens het diner). De Moriaan in Roosendaal is altijd een goed idee. Behalve op maandag en dinsdag. Want dan zijn we gesloten.

Wil je dit moois allemaal weleens in het echt komen bekijken? Kom dan zeker eens langs bij De Moriaan Eten & Drinken. Ons team van Moriaantjes verwelkomt je graag…

De Menukaart ContactDirect reserveren

De moriaantjes: één team, één familie.

In de jaren zijn er nogal wat gezichten de revue gepasseerd bij De Moriaan. In zowel het café als het restaurant. Stuk voor stuk mensen die plezier uitstralen en het de gasten zo gezellig en relaxed mogelijk maken. Allemaal anders maar toch hebben ze allemaal wat gemeen: Het Moriaan DNA. Hierbij presenteren wij je…. De Moriaantjes! Wil je ze nou dolgraag een keer in het echt ontmoeten? Kom dan zeker eens langs bij De Moriaan!

Luuk

Allround Eigenaar

Myrte

Allround Eigenaresse

Nick

Keukenprins

Annemijn

Restaurant koningin

Wouter

Caféhero

Bram

Caféprins

Kenzey

Restaurantkampioen

Naomi

Restauranttopper

Tessel

Caféheldin

Kirsten

Afwaskampioen

Miranda

Administratiekampioen

Tom

Schrobkampioen

Romy

Afwasprinses

Suze

Afwastoppertje

Word jij ook een Moriaantje?

Solliciteren

Een Moriaantje worden?

Ben jij een echte aanpakker? Vrij na je examens? Zou jij graag willen werken als barprins/barheldin? In de horeca willen starten als afwastopper? Of misschien in ons restaurant? Bekijk hier of we een passende vacature open hebben staan en solliciteer direct! Staat er niet direct een vacature voor je tussen, maar wil je toch graag onderdeel worden van ons team? Stuur dan een open sollicitatie met een motivatie naar info@demoriaan.nl.

Open vacature

Word jij ook een Moriaantje?

Solliciteren