Bedrijfsfeest in Roosendaal bij De Moriaan

Een geweldig en uniek Bedrijfsfeest in Roosendaal vier je in ons café en restaurant.

Bedrijfsfeest in Roosendaal bij De Moriaan

Op zoek naar een geweldig Bedrijfsfeest in Roosendaal? Zoek dan niet verder want bij De Moriaan geniet u van een perfect georganiseerd uitje in het mooie, karakteristieke centrum van Roosendaal. Voor een heerlijk en gezellig middagje en avondje uit tijdens een bedrijfsfeestje weet je zeker dat je bij De Moriaan in Roosendaal kiest voor gezelligheid. Met heerlijke muziek, de lekkerste vlees- en visgerechten en heerlijke drankjes.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor hét perfectie bedrijfsfeestje. In ons warme restaurant en café met een huiskamersfeer stellen we samen met jou en onze enthousiaste medewerkers een geweldig feestje samen. En bij ons restaurant geniet je heerlijk van de beste vlees- en visgerechten. In ons aangrenzende cafégedeelte is er volop gezelligheid en schenken we de beste speciaalbiertjes en wijnen. Tal van activiteiten en mogelijkheden kunnen we naar hartenlust zelf samenstellen. Denk hierbij aan livemuziek, een bier- of wijnproeverij, spelletjesmiddag of pubquiz. Alles kan en is mogelijk bij De Moriaan.

Een bedrijfsfeest in Roosendaal bij De Moriaan voor kleine en grote gezelschappen is van woensdag tot en met zondag altijd een goed idee. Samen met jou en jouw collega’s maken we er een onvergetelijke happening van.

Een feestje in een imposante omgeving

In 877 wordt in het kadaster voor het eerst melding gemaakt van ons restaurantgedeelte. Het is dan eigendom van ene Jacoba Adriana van Ommeren en opgericht als koetshuis. Het hoort bij het pand Bloemenmarkt 12, het huidige fractiehuis. Vanaf die tijd heeft het gebouw invullingen gehad. Van brandspuithuis, school, kantoor van de keuringsdienst van waren tot aan café- kleintheater. Na een grootschalige verbouwing in 1996 samen met het Rotterdamse architectenbureau Drost & van Veen heeft het zijn huidige uiterlijk gekregen.

Ervaar het zelf!

Reserveer vandaag nog jouw Bedrijfsfeest in Roosendaal bij De Moriaan. Een uniek feestje in ons restaurant en café. Jouw team ervaart vast en zeker hoe genieten met een hoofdletter G voelt. Bij De Moriaan kun je eenvoudig en snel online reserveren of contact met ons opnemen. Samen stellen we een topdraaiboek samen. Ook vind je op onze website de menu- & drankkaart en alle andere bijzondere zaken over De Moriaan.

Hopelijk tot snel in het lekkerste, gezelligste, mooiste en meest klantvriendelijke restaurant en café in Roosendaal . Jouw bedrijfsfeest wordt een gegarandeerd succes en over vele jaren zullen ze er nog steeds over napraten!

Direct reserveren Meer over De Moriaan

Heb je vragen? Bel ons dan op,