De Moriaan

Hét restaurant in Roosendaal met een garantie voor een geweldig en heerlijk avondje uit!

Restaurant in Roosendaal: De Moriaan

Op zoek naar een geweldig Restaurant in Roosendaal? Zoek dan niet verder, want bij De Moriaan kunt u werkelijk geweldig eten in het mooie, karakteristieke centrum van Roosendaal. Voor een heerlijk en gezellig avondje uiteten weet je zeker dat je bij De Moriaan in Roosendaal kiest voor de lekkerste vlees- en visgerechten en heerlijke drankjes. Laat je verrassen door de zorgvuldig samengestelde menu- en drankenkaart en geniet van ons warme restaurant met een huiskamersfeer waar onze enthousiaste medewerkers elke dag voor je klaarstaan en je een geweldige middag of avond bezorgen. Tijdens het eten geniet je van het prachtige uitzicht op het Tongerloplein en Schouwburg de Kring en of je nou met collega’s een hapje wilt eten of gewoon gezellig met het gezin. Restaurant De Moriaan in Roosendaal is voor klein en groot altijd een goed idee en behalve op maandag en dinsdag zijn we altijd open.

Restaurant en café

De Moriaan is een prachtig restaurant met vele voordelen. Zo is er direct naast ons restaurant een sfeervol cafégedeelte waar onze gasten de unieke combinatie van een restaurant en café beleven en we iedereen voorzien van een smaakvolle, gezellige invulling van de middag of avond. Dus na uw etentje kunt u desgewenst genieten van een heerlijk avondje uit en een enorme keuze aan speciaalbieren en wijnen. Regelmatig hebben we een activiteit in onze café of livemuziek. Op onze website vind je een agendaoverzicht met activiteiten.

De indrukwekkende historie van het restaurant

Van het gebouw waar ons restaurantgedeelte is gevestigd wordt voor het eerst melding gemaakt in het kadaster in 1877.  Het is dan eigendom van ene Jacoba Adriana van Ommeren en opgericht als koetshuis behorende bij het pand Bloemenmarkt 12, het huidige fractiehuis. Vanaf die tijd heeft het gebouw invullingen gehad zoals brandspuithuis, school, kantoor van de keuringsdienst van waren, en café- kleintheater. Na een grootschalige verbouwing in 1996, samen met het Rotterdamse architectenbureau Drost & van Veen heeft het zijn huidige uiterlijk gekregen.

 

Ervaar het zelf!

Reserveer vandaag nog je plekje in ons restaurant en ervaar zelf hoe genieten met een hoofdletter G voelt. Bij De Moriaan kun je eenvoudig en snel online reserveren of contact met ons opnemen. Ook vind je de menu- & drankkaart en alle andere bijzondere zaken over De Moriaan op onze website.

Hopelijk tot snel in het lekkerste, gezelligste, mooiste en meest klantvriendelijke restaurant in Roosendaal!

Direct reserveren Meer over De Moriaan

Heb je vragen? Bel ons dan op,