High Wine bij De Moriaan

Een heerlijk en gezellige middag of avond  met de lekkerste wijnen beleef je in ons café.

High Wine in Roosendaal bij De Moriaan

Ben je op zoek naar een gezellig en heerlijk middagje of avond je uit met je vriendinnen of vrienden? Reserveer een High Wine!

Lekker genieten van de heerlijkste wijnen en (borrel)hapjes op een unieke locatie in het mooie, karakteristieke centrum van Roosendaal.

Jullie High Wine in Roosendaal bij De Moriaan voor kleine en grote gezelschappen is van woensdag tot en met zondag altijd een goed idee. Samen met jullie maken we er een onvergetelijke happening van!

 

 

Hoe ziet de High Wine in Roosendaal bij de Moriaan eruit?

Bekijk High Wine

Ronde één
-Één oester (Gegratineerd of Natuur)

* Glaasje Spaanse cava (klein flesje).

Ronde twee
– Vissoep

* Glas huiswijn naar keuze. (Keuze uit: Chardonnay – Sauvignon Blanc – Zoet Moelleux – Rosé Cinsault – Rood Merlot/Cabernet)

Ronde drie
– Gerookte zalm met dilledressing

– Carpaccio met truffelmayonaise

– Notenkroketje met avocadocrème

– Quiche van ricotta en spinazie

– Zongedroogde tomaatjes & olijven

* Glas wijn uit de Wijnkaart van het Restaurant.

Ronde vier
– Zoete lekkernijen

* Glaasje dessertwijn (wit – rood) of een glas huiswijn naar keuze. U kunt ook koffie/thee bestellen.

 

De kosten bedragen €32,50 per persoon.


Een High Wine in een geweldige ambiance

Bij een High Wine is een goede sfeer erg belangrijk. En daar kun je bij De Moriaan wel van op aan. Van het gebouw waar ons restaurantgedeelte is gevestigd wordt voor het eerst melding gemaakt in het kadaster in 1877.  Het is dan eigendom van ene Jacoba Adriana van Ommeren en opgericht als koetshuis. Vanaf die tijd heeft het gebouw invullingen gehad, zoals brandspuithuis, school, kantoor van de keuringsdienst van waren, en café- kleintheater. Na een grootschalige verbouwing in 1996 heeft het zijn huidige uiterlijk gekregen. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om jullie High Wine tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Ervaar het zelf!

Reserveer vandaag nog jouw High Wine in Roosendaal bij De Moriaan. Een unieke middag of avond in ons restaurant en café waar jullie vast en zeker gaan ervaren hoe genieten met een hoofdletter G voelt. Bij De Moriaan kunnen jullie eenvoudig en snel online reserveren of contact met ons opnemen om jullie High Wine vast te leggen. Wel a.u.b. 24 uur van te voren reserveren i.v.m. de voorbereidingen in onze keuken!

Hopelijk tot snel in het lekkerste, gezelligste, mooiste en meest klantvriendelijke restaurant en café in Roosendaal waar jullie High Wine een gegarandeerd succes wordt. En waar iedereen nog lang nog over zal napraten!

Direct reserveren Meer over De Moriaan

Heb je vragen? Bel ons dan op,