• Restaurant | Slide 1
  • Restaurant | Slide 2
  • Restaurant | Slide 3
  • Restaurant | Slide 4
  • Restaurant | Slide 5

Voorgerechten

Tomatensoep met room en crôutons (v) 6.50
Notenkroketjes met avocadocrème (v) 9.75

Taartje gerookte zalm en dille 9.75
Rijk gevulde vissoep 11.75
Gegratineerde mosselen met prei & kaas 10.75

Champignons gevuld met gehakt en look 9.50
In spek gebakken geitenkaasjes 10.50
Rundercarpaccio met rucola en pecorino 12.75
(supplement ganzenleverkrullen 5.00)

Garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie 13.50
Grote garnalen, pittig gemarineerd 11.25
Oesters natuur (6st) 14.75
Oesters gegratineerd (6st) 16.75
1/2 Kreeft met mayonaise (koud) 16.25
1/2 Kreeft met lookboter (warm) 16.25
1/2 Kreeft gegratineerd met kaas 16.25

Plateau Schaal en Schelp (koud) 18.00
(Krabschaar-mosselen-oesters-steurgarnalen)

icon-facebook

icon-twitter