• Restaurant | Slide 1
  • Restaurant | Slide 2
  • Restaurant | Slide 3
  • Restaurant | Slide 4
  • Restaurant | Slide 5

Nagerechten

Warme chocoladetaart 7.50
Citroensorbet met limoncello 8.75
Sorbet-ijs met vers fruit 8.50
Marshmallow Mars-ijs 7.75 
Dame blanche met slagroom 8.50
Witte en bruine chocolademousse 8.75
Spekkoek met vanille-ijs en slagroom 8.25
Crème Brûlée 7.50
Kaasplankje (5 verschillende kazen) 14.50
Grand dessert 14.50


Dessertwijnen

Sauvignon Blanc Late Harvest (wit) 6.50
Veneto, Valpolicella (rood) 7.50
Pedro Ximenez (robijnrode oude sherry) 6.00
Borges Tawn Port 6.50

Proeverij van 3 dessertwijnen 11.50


(Een voorbeeld van ons kaasplankje. Geregeld wisselende kazen. 

Hier ziet u:

1. Boerenkaas met lavendel en tijm
2. Geitenkaas met truffel
3. Italiaanse Parmezaan
4. Reypenaer 1000 dagen gerijpt 
5. Saint Agur Blauwader
6. Spaanse Manchego
Met amandel-abrikozenbrood

icon-facebook

icon-twitter