• Restaurant | Slide 1
  • Restaurant | Slide 2
  • Restaurant | Slide 3
  • Restaurant | Slide 4
  • Restaurant | Slide 5

Hoofdgerechten Vis

Jonge tarbot (ongv. 550 gram) met citroen en dille 26.25
Scholfilet met prei en Hollandse garnalen 22.75
Zalmfilet met blauwaderkaas en chablisschuim 19.50
Slibtongen met béarnaisesaus 21.75


Hoofdgerechten Vlees

Kalfsossobucco met tomaat en pesto 23.50
Black Angus Steak (250 gram) met pepersaus 24.50
Côte de Boeuf (300 gram) met lookboter 26.25
Tagliatelle met carpaccio en pecorino 17.75
Varkenshaasmedaillons met champignonsaus 17.50
Kipfilet met brie, honing en noten 17.50
Kipsaté met verse kroepoek en bawang goreng 15.75
Spareribs met huisgemaakte aioli 18.75


(Côte de Boeuf met huisgemaakte lookboter
en een lekker bijpassend glas Tripel Karmeliet)


Hoofdgerechten Vegetarisch

Tagliatelle met geitenkaas en tomatensaus 15.75
Couscous-schotel met warme groenten 14.75


Hoofdgerechten Schaal en Schelp


Grote garnalen, pittig gemarineerd 21.75
Kreeft (500 gram) met mayonaise (koud) 30.00
Kreeft (500 gram) met lookboter (warm) 30.00
Kreeft (500 gram) gegratineerd met kaas 32.00
Plateau Schaal en Schelp (warm) 36.00
(1/2 kreeft-oesters-krabscharen-mosselen-steurgarnalen)


Grote garnalen, pittig gemarineerd.
U krijgt bij iedere maaltijd frites geserveerd.


Maaltijdsalades

Salade carpaccio met trufeldressing en pecorino 16.25
(supplement ganzenleverkrullen 5.00)
Salade gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes 16.50
Salade geitenkaas met honingmosterd-dressing 15.75


Extra

Mand brood met kruidenboter en aioli 4.75
Schaaltje warme groenten 4.00


Heeft u allergieën? Meld het bij de bestelling en onze keukenbrigade houdt er rekening mee!


icon-facebook

icon-twitter